tag:blogger.com,1999:blog-5431628418598029915.post97788281027731414..comments2023-07-11T06:35:44.753-04:00Comments on For the body and soul...: Autumn Hazelnut CakeKarolina Beaudethttp://www.blogger.com/profile/02411032201797097591noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5431628418598029915.post-67659072693579908092007-12-05T04:26:00.000-05:002007-12-05T04:26:00.000-05:00komarka: Oj, smakowało i to jak. Wspaniały przepis...komarka: Oj, smakowało i to jak. Wspaniały przepis, na pewno upiekę je jeszcze nie jeden raz:)<BR/><BR/>anonymous: Będą też przepisy po Polsku, najpóźniej pod koniec tygodnia. A przepis na to ciasto po polsku można znaleźć juz teraz na blogu Komarki:)Karolina Beaudethttps://www.blogger.com/profile/02411032201797097591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5431628418598029915.post-26549351489592577072007-12-05T04:14:00.000-05:002007-12-05T04:14:00.000-05:00A dlaczego nie ma już przepisów w wersji polskiej ...A dlaczego nie ma już przepisów w wersji polskiej ,tak mi przykro się zrobiłoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5431628418598029915.post-38297085363418443432007-12-04T09:11:00.000-05:002007-12-04T09:11:00.000-05:00Cieszę się, że wyszło i że smakowało :)Też dodałam...Cieszę się, że wyszło i że smakowało :)<BR/>Też dodałam mniej cukru, bo zawsze dodaję mniej niż zalecają w przepisach (nie lubię ulepkowatych słodkości ;)), ale podałam przepis oryginalny. 20 dkg wystarcza zdecydowanie. Pozdrawiam :)Komarkahttps://www.blogger.com/profile/00296537490475373456noreply@blogger.com